Zilveren trouwringen met steen

Onder zilveren trouwringen met steen worden vaak de ringen met diamant bedoeld. Dit is de meest gekozen steen binnen het trouwringen segment. Dit komt, omdat diamant kleurloos is en zich hierdoor eenvoudig laat combineren in iedere ring. Daarnaast is diamant het hardste gesteente op aarde. Wel zo makkelijk wanneer je ringen een leven mee dienen te gaan.

Zilveren trouw ringen met steen mogelijkheden:

Ben je verplicht trouwringen met steen uit te voeren? Nou nee. Sterker nog, je kunt helemaal naar eigen inzicht en wens je ring samenstellen. Of dit nu met of zonder stenen is. Vaak wordt hiervoor wel gekozen en zoals eerder aangegeven heeft vaak diamant hiervoor de voorkeur. Maar kleurstenen behoren ook tot de mogelijkheden. Kies voor zilveren trouwringen met steen, zoals je favoriete kleur, een horoscoop maandsteen of een dierenriem steen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Zilver en steen zetwijzen:

Een enkele steen of meerdere stenen. Onder elkaar of naast elkaar. Verdeeld over de gehele ring of een deel ervan. Keurig op een rij of juist gezet als een sterrenhemel. Symmetrisch of juist asymmetrisch. Het is allemaal mogelijk. Neem maar eens een kijkje op onze online configurator voor alle mogelijkheden binnen de zilveren trouwringen met steen. In de diamantzetting-varianten tonen vind je alle mogelijkheden terug. Pas deze eenvoudig toe op een ring voor meer inzicht. Je bent slechts een muisklik verwijderd om je eigen unieke ringen te voorzien van stenen. Klik HIER om hiermee te starten.

Zilveren trouwringen met steenZilveren trouwringen met steen afspraak:

Wil je liever de mogelijkheden bij ons in de winkel komen bekijken? Jullie zijn van harte welkom. Graag zelfs. Maak dan even een afspraak met ons. Dit kan via mail, stuur een appje of geef een belletje. Op afspraak staan we zeven dagen van 10.00 tot 22.00 uur voor je klaar.

Simone & William Albers

Rings & Suits – zilveren trouwringen met steen Breda.