Zilveren trouwringen Breda

Voor zilveren trouwringen Breda zijn jullie aan het juiste adres. Wij leveren unieke ringen tegen de beste kwaliteit. En in combinatie met een dik in orde prijs kwaliteit verhouding. Echt alles kan ! Daarnaast geven we service die je mag verwachten en ontvang je ook nog eens de gravure inclusief diamant gratis. Naast de gerenommeerde trouwringen merken kunnen jullie de ringen helemaal zelf samenstellen. Hoe gaaf is dat. Geniet van het voordeel om zelf je ringen naar eigen wens te designen. Dat is zilveren trouwringen Breda !

Zilveren trouwringen Breda configurator:

Met behulp van onze online tool ontwerp je zelf ringen. Met onze trouwringen configurator kan je snel hiermee beginnen. Wanneer je zo meteen op onderstaande link klikt, dan wordt je doorverwezen naar de site. Hier worden allemaal voorbeeldringen getoond die je vervolgens kan gaan bewerken. Kies dus eerst je favoriete model en klik dan deze aan. Vervolgens klik je op “met configurator bewerken”. Nu wordt onder ring nummer één de damesring getoond en onder nummer twee vind je de bijpassende herenring. Nu is het game on !

Zilveren trouwringen BredaTrouwringen zelf samenstellen:

Wanneer je op profiel klikt, dan kan je het model van de ring veranderen. Bij gehalte stel je het materiaal van de ringen in. Oppervlakte geeft de bewerkingen aan de buitenkant van de ring weer. De kleur, breedte en hoogte spreekt voor zich. Rechts bovenaan het scherm vindt je de prijzen terug. Deze zijn gekoppeld aan de huidige edelmetaal koersen en daardoor altijd juist. Bij iedere aanpassing veranderd de prijs direct mee. Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent. Open en transparant ! Klik HIER om te starten met de zilveren trouwringen Breda configurator.

Wanneer jullie een paar ontworpen ringen willen bewaren, dan kan je deze opslaan in favorieten. Wij kunnen in de winkel vervolgens jullie favorieten openen. Je wilt tenslotte de ringen in het echt zien, ze vast houden en aanpassen. Komen jullie hiervoor bij ons langs in Breda? Gezellig! Maak wel hiervoor met ons een afspraak. We nemen graag de tijd om jullie volledig te informeren.

Simone en William Albers

Rings & Suits – Zilveren trouwringen Breda. >