Zilveren relatieringen

Voor zilveren relatieringen worden vaak de zilveren trouwringen gebruikt. Ook wel betitelt met de moderne benaming, de belofte ringen. Deze categorie mensen delen dezelfde gedachte over de trouwringen, enkel met het verschil dat ze niet gaan trouwen. Het kan wel uiteindelijk de voorloper zijn van de trouwringen. Sterker nog, de zilveren relatieringen kunnen later gebruikt worden als de trouwringen. Dit komt door de kwaliteit die we hierin verkopen met verschillende keuzes in zilver legeringen, welke oplopen tot de hardheid van goud.

Zilveren relatieringen versus trouwringen:

Zit er verschil tussen zilveren relatieringen en trouwringen? Het antwoord is nee. Althans niet in materiaal en uitvoering, maar wel in de verbintenis. De relatieringen is slechts een andere benaming en de mogelijkheden hierin zijn legio. Net als bij de trouwringen kan je de zilveren relatieringen helemaal naar eigen wens en inzicht samenstellen. Dit kan vanuit huis via een online configurator. Een praktische tool die je op een gebruiksvriendelijke manier allerlei inzichten en mogelijkheden bied. En de prijzen staan er direct bij vermeld. Open en transparant. Wil je met de configurator aan de slag? Klik dan HIER.

Zilveren relatieringenConfigurator uitleg:

Wanneer jullie op bovenstaande link klikken, dan verschijnt een voorbeeld ring in witgoud. Druk vervolgens op “met configurator bewerken”. Nu verschijnt de damesring in beeld die je kunt gaan bewerken. Klik eerst op “gehalte” om de ringen in zilver uit te voeren. Bij de profiel keuze kan je het model van de ring wijzigen. Breedte en hoogte spreekt voor zich. Daarnaast kan je het steengebruik aanpassen, de oppervlakte bewerking veranderen en voegen aanbrengen. Niets aan de tekentafel, maar gewoon een paar muisklikken weg. Mocht je ergens tegenaan lopen of de ringen in het echt willen bewonderen? Jullie zijn van harte welkom.

Wij zijn er voor jullie, 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 uur. Wanneer het jullie uitkomt!

Simone en William Albers

Rings & Suits – Zilveren relatieringen Breda.