Stoere zilveren trouwringen

Stoere zilveren trouwringen mogen zeker niet ontbreken binnen de  trouwringen. En laat zilver zich nu uitstekend hiervoor lenen. Doordat zilver de voordeligste is van alle edelmetalen kan je rustig de zilveren ringen lekker dik en breed uitvoeren. Hierdoor ontstaat al snel een stoerder uiterlijk en daarnaast blijft het vaak binnen budget. Gooi er nog één of meerdere groeven tegenaan of bewerk met een grovere mattering en daar zijn je stoere zilveren trouwringen.

Stoere zilveren trouwringen opties:

Stoere zilveren trouwringen kan je ook in combinatie met andere materialen uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan carbon. Het zilver zorgt voor een perfect contrast met het zwarte carbon dat aan de oppervlakte een licht geruit motief kent. Carbon is bekend uit de auto industrie, door zijn licht gewicht en sterke eigenschappen. Een materiaal dat niet snel krast, wat weer ten goede komt aan de ringen. Ook het edelmetaal palladium vormt in combinatie met zilver een stoerder uiterlijk. Palladium is grijs, waardoor er een niet extreem opvallend kleurcontrast ontstaat. Zeker in een matte uitvoering is deze combinatie zeer geliefd bij de heren.

Trouwringen zelf samenstellen:

Het tofste is om je stoere zilveren trouwringen zelf helemaal samen te stellen volgens eigen inzicht. We hebben speciaal voor jullie al een link gemaakt met een voorbeeld. De ringen worden eerst getoond in witgoud. Maar klik op “met configurator bewerken” en de damesring verschijnt in beeld. Wanneer je nu op het driehoekje bij gehalte drukt, kan je met één muisklik de ringen in zilver veranderen. Vervolgens pas je het model aan, de breedte, de hoogte en de oppervlakte bewerking. Je ziet dat je nu een compleet andere ring ontworpen hebt. Daarnaast kan je nog voegen aanbrengen op de ring en ben je vrij in stenen gebruik. En de prijs staat rechts bovenaan de pagina vermeld en verandert bij iedere wijziging direct mee. Aangezien deze gekoppeld is aan de huidige edelmetaalkoers beschik je altijd direct over de juiste prijs. Voor het openen van deze link, klik HIER.

Stoere trouwringenTrouwringen op afspraak:

Voor de stoere zilveren trouwringen op afspraak zijn wij 7 dagen van 10.00 tot 22.00 uur geopend. Begrijpelijk dat je misschien liever eerst de ringen in het echt wilt bewonderen. Jullie zijn altijd welkom. Toch adviseren wij jullie eerst eens in de configurator te kijken. Dit geeft een goed beeld van alle mogelijkheden en de prijsverhoudingen. Via onze  klanten krijgen wij teruggekoppeld dat dit hun perfect heeft geholpen tijdens de oriëntatie naar trouwringen. Veel plezier met het samenstellen !

Simone en William Albers

Rings & Suits, stoere zilveren trouwringen Breda.