Goedkope zilveren trouwringen

Goedkope zilveren trouwringen is een breed begrip. Voor de één is dit honderd euro, voor de ander twee honderd euro. Weer iemand anders draait zijn hand niet om voor vier of vijf honderd euro. Wanneer je het zo terug leest zijn er dus geen goedkope trouwringen. Wel eerder de vraag hoeveel je over hebt voor een paar trouwringen. Zijn dit dan voordelige trouwringen?

Goedkope ringen of toch niet?:

Wat je veel tegen komt zijn lokkende aanbiedingen van goedkope zilveren trouwringen. Is dit dan goedkoop of lijkt het goedkoop? Laat je goed informeren en laat je niet verleiden tot het direct aanschaffen van de ringen. Bijvoorbeeld door tegen betaling edelmetaal koersen te laten vastleggen of uitspraken als; “de kortingsactie vervalt binnenkort”. Neem gewoon na je ringen oriëntatie de informatie mee naar huis en vergelijk op je gemak met andere aanbieders. Je merkt al snel genoeg hoe de verkoper hierop reageert en een gewaarschuwd mens telt voor twee. Anders wordt goedkoop al heel snel duurkoop.

Goedkope trouwringenGoedkoop?, een praktijk voorbeeld:

Nog niet zo lang geleden stappen er klanten binnen voor een online gevonden goedkope trouwringen actie. Hiervan wordt beweerd dat de herenring gratis wordt weggegeven. Kijk, deze uitdaging gaan we dan ook graag aan. We starten ons configuratie programma op en bouwen exact deze ringen na in 14 karaat geelgoud. Hiervan is de damesring bezet met drie briljanten a 0,015 caraat per stuk met zelfs een hogere kwaliteit dan het origineel. De hoogte en de breedte van de ringen worden exact afgestemd en voilà. Er komt een prijs uitrollen van Euro 1.040, – per paar. Ruim Euro 400, – goedkoper dan de aanbiedingsprijs, waarbij de herenring “gratis” wordt weggeven. Ook termen als; “tot wel 40 % goedkoper” blijken vaak een kat in de zak te zijn. Uiteindelijk zit de verkoper er niet voor jullie om alles gratis weg te geven. Ook hij zal brood op de plank moeten brengen.

Goedkope zilveren trouwringen vervolg:

Ben je overtuigd dat je ergens anders goedkope zilveren trouwringen hebt gevonden? Maak een afspraak met ons en neem de informatie over de ringen mee. Wij laten je graag de vergelijking in onze configurator zien. Je hebt niets te verliezen, enkel te winnen!

Simone en William Albers

Rings & Suits – Goedkope zilveren trouwringen Breda.