Aanbieding zilveren trouwringen

Een aanbieding zilveren trouwringen mag uiteraard niet ontbreken. Zorg er wel voor dat je het verschil niet uit eigen zak betaald ! Des te hoger de korting, des te hoger de kans dat er iets niet klopt. Uiteraard zijn we allemaal gevoelig voor een aanbieding. Trouwringen zijn hierop echt geen uitzondering. We moeten er allemaal hard voor werken en het is sneller uitgegeven dan verdiend.

Aanbieding zilveren Trouwringen of niet?

Hoe kan je een aanbieding trouwringen toetsen? Hierbij geven wij de richtlijnen hiervoor:

Ten eerste; Vergelijk geen appels met peren en kijk of je alle specificaties van de ringen hebt. Vaak wordt de dikte ofwel de hoogte van de ringen niet weergegeven. De dikte, niet te verwarren met de breedte van de ringen is alles bepalend voor de prijs. Hoe dikker de ringen zijn, des te meer materiaal er in de ringen verwerkt wordt. Vandaar dat vaak voor dunnere ringen een “aanbieding trouwringen” wordt aangeboden. En dit, terwijl je de dikte van de ringen niet op een foto kan zien!

Aanbieding trouwringen

Trouwringen toetsen vervolg:

Ten tweede; Zorg ervoor dat je bekend met de kwaliteit van de ringen. Hoe zijn de ringen gemaakt? Zijn ze gemaakt uit buis, zijn ze gegoten of gesmeed? De laatste is kwalitatief de beste variant die zich terug vertaald in de hardheid van de ringen. Hierdoor wordt bepaald hoe krasbestendig de ringen zijn. De eenheid van hardheid wordt uitgedrukt in Vickers. Dus zorg ervoor dat je de vraag stelt “hoeveel Vickers zijn de ringen?”.

Aanbieding check vervolg:

Ten slotte; Zorg ervoor dat het gewicht van eventuele stenen, de kwaliteit en kleur hiervan overeenkomt. Of de breedte van de ringen en het edelmetaal hetzelfde zijn. Kijk hierbij goed naar het karaat gehate van het edelmetaal. Des te hoger het karaat gehalte, des te hoger de kwaliteit en dus de prijs. Wanneer je deze informatie allemaal hebt dan is er sprake van een eerlijk vergelijk. Wil je graag de ringen die je op het oog hebt laten toetsen? Dat kan geheel gratis en vrijblijvend bij ons. Dit kan in de winkel of via mail. Geef alle informatie aan ons door en doe de check voor onze aanbieding zilveren trouwringen !

Onze aanbieding zilveren trouwringen:

Jullie ontvangen bij aanschaf van trouwringen de gravure en een briljant in de ringen cadeau. Zie hiervoor onze happyness actie! Wij werken namelijk niet met kortingen, aangezien onze prijs kwaliteit van de trouwringen dik in orde is !

Simone en William Albers

Rings & Suits – Aanbieding zilveren trouwringen.